blabla

Känns som jag har fått mycket gjort idag men ingenting av det jag skulle göra. Bara lite på musikprojektet, glömde dock skicka in det så ska göra det nu. Jag kom på att jag nog inte kan strippa mig upp till bättre betyg som jag skrev att jag skulle göra, för min lärare är bög. :( Så jag får nog använda käften istället och prata med honom. :) Sånt kan jag också haha.

Idag har pappa målat min vägg tre gånger, duktig pappa! Det hade låstnat färg på ett ställe så det va en stooor vit fläck mitt i väggen men den är borta nu. Imorgon ska mina speglar upp (vadå jag har bara bott här i ett år). Pappa är inte bra på att ta tag i sånt här men när han väl är i gång så.. :) haha.


Börjar halv 10 imorgon så går upp klockan 8.. Kan bli spännandes att se om jag lyckas med det. :)


dresscode

Det här har jag på mig idag. Dålig bild men va lagom stressad imorse. :)


Linne - hm
Jeans tights - vero moda


tröttis

Nu är musikprojektet klart, ska strax skicka in den. Inte lätt att hitta fakta om håkan inte men det gick till slut. Så nu jävlar. Säger gubbjäven att jag får ig så ska jag fan strippa upp mitt betyg.. Är på lite dåligt hunör det kanske märks (a) Jag är hungrig..

Idag äntligen kom mina leggings :D


tjena

Kom precis hem från skolan och min fula bror sitter här med sin söta flickvän och muppiga jenni sitter här också. :) Trafik i mitt rum typ ;D Sitter och skriver på mitt musikprojekt som måste in ikväll för att jag ska kunna få betyg imorgon. :) Nej nu måste jag upp och kissa! PUSS


tjaabba

Nu jävlar ska jag ut och åka, buss tåg tunnelbana, tunnelbana igen buss osv.. Jobbigt som fan, 1timme och 52 minuter men det är såå värt. :) Ska packa ner smink nu som jag alltid gör fast aldrig använder. Ska försöka få av mitt armband också men det är lite svårt att göra själv. (a)


Nej nu blev det bråttom.. Hörs på måndag!


fredag

Har precis målat naglarna, tagit en dusch och nu ska jag platta håret och gå ut och röka med pappa. Åker vid halv 6 så jag har två timmar på mig. Får sätta igång nu då haha.


Ikväll ska jag attackera min älskling med pussar, ska såklart röka direkt innan. GRR


gamla veckor vs nya

Så här såg mina veckor istortsett ut förut
(utdrag från min gamla blogg)

Måndag: träffade jimmy, barndomsvän
Tisdag: Umgicks med Johan.
Onsdag: Möte med syo i skolan, sen träffa Jessica, och sen Viktor på kvällen.
Torsdag; träffa Emilie och Karin.
Fredag; fest
lördag; fest
söndag; söndagsmys med daniel (eeeh okej..)

nu ser mina veckor ut såhär
måndag; skola
tisdag; skola, plugga
onsdag; skola, plugga
torsdag; skola
fredag; skola sen hem till älskling
lördag; älskling
söndag; älskling

Usch va skönt det var att inte gå i skolan. :)


Lite hårtips

Gör en inpackning
En till två inpackningar i veckan brukar frisörer generellt tipsa om att man ska göra. Hinner du inte med två så försök iallafall hinna med en. Ta en dag i veckan då du planerar in att ta hand lite extra om dig själv.

Ta en tur till frisören
Det krävs ingen jätteförändring för att sitt hår ska se fräschare ut. Någon centimeter på topparna brukar räcka, och kom ihåg: klipper du dig oftare är det inte lika stor chans att håret blir sprött och går av.

Byt schampo och balsam
När det kommer till schampo och balsam handlar det mycket om att hitta rätt produkter för din hårtyp. Det kan också vara bra att variera mellan olika, som till expempel ett volymgivande schampo och ett vårdande. Var inte rädd för att testa dig fram, det är trots allt så du hittar de produkter som passar just dig bäst.

Lägg en hårmask
Precis som det finns ansiktsmasker finns det också hårmasker. De finns att hitta lite varstans och med en mängd olika vårdande effekter. Vissa applicerar du på kvällen, låta verka över natten och sköljer ur nästa morgon.

Borsta inte blött hår

Visste du att ett tort hår är dubbelt så starkt som ett blött? Har du långt hår ska du därför helst kamma ut håret efter shamponeringen och inte använda borste då du lätt kan skada håret.


Ett torrt hår kan du däremot borsta. Ett bra tips som jag alltid kör på är när du har balsam i håret, passa då på att kamma igenom håret med en bred kam och lösa upp allt tovigt hår innan du sköljer ur balsamet så blir det enklare att reda ut håret.


godmorgon

Godmorgon!

Jag är hemma idag för jag mår inge vidare. Mådde skit igår hela dagen men det gick över på kvällen, men imorse kom det tillbaka. Jaja inget att göra åt. Tänkte lägga in lite hår tips och liknande senare. Bara lite små grejer, är ju ingen expert än, haha ;)


Jag och Julia 2008. Drömde om henne inatt. :)
Drömde allt möjligt konstigt inatt föresten, det märks att jag är sjuk haha!


..

Plöttslig längtar jag inte alls till sommarlovet längre, vill att tvåan ska börja dirket istället. Hade varit ganska praktiskt då man hade tagit studenten tidigare..

Det här blir mitt sista inlägg nu tills på måndag, åker till älskling imorgon.. Godnatt!
"jag vill flyga, jag vill flyga till slutet av himlen"


<3

Har 8månader med den här tönten idag. Dööh


Älskar dig även fast du är värsta bitchen :D


ooo

Vad kan detta vara? :D


dagens köp

Dagens köp


Trosor från gina, får ni tyvärr inte se på haha ;)
 59kronor styck. Inte 3 för 149 :( snyft!


Linne från gina, 120kronor
(ursäkta min vägg som är lite trasig haha)


HM 99 kronor
Skulle köpa med röda ränder och helvit
men den röda va slut och den vita passade jag verkligen inte i såg ut som en utomjording typ


Linne hm, 80 tror jag?
''Lite'' genomskynligt så jag orkade inte ens ta på mig det..


Stop och väx, hehehe nu ska jag fan sluta bita på naglarna!


Vin, (födelsedags present)


En liten cider :) sitter och dricker på den nu.


täby c

UuuUuuUUuh vaknade klockan 6 imorse av att jag brände mig på elementet, lyckat. Gick upp och tog mitt isvatten på så kändes det bättre haha. Nu har jag precis kommit hem från täby. Hittade såklart inga skor men fick med mig lite annat hem iallafall. Men ni får bara se påsarna mohaha! Nej men lägger in bilder sen när min kamera har laddat klart..


onödigt

Nu ska jag gå och lägga mig. Är ledig imorgon så jag Jenni och pappa åker iväg en sväng till Täby centrum. Ska kolla efter ballerina skor och trosor. Nånting ska jag väl få med mig hem iallafall. Ska även till polisen och hämta mitt pass och till systemet och köpa vin och sen måste jag förbi apoteket, inte glömma! Sen hoppas jag på att mitt paket från nelly kommer imorgon, hade förväntat mig att det skulle komma idag för det brukar komma efter två dagar därifrån, menmen. :) Tredje dagen gillt? Hm..

Nu ska jag lägga mig och läsa, läser en bok som är skolans så jag måste läsa ut den nu innan lovet börjar. Så jag säger godnatt nu. Vi ska åka redan vid 11 imorgon, så det blir ingen sovmorgon även fast man är ledig, lite surt så där. :)

design utlottning

Min vän Emilie lottar ut en design på sin blogg just nu, skynda in och var med å tävla!


8 saker ni inte visste om mig..



* Det gulligaste jag vet är när jättegamla människor kommer gåendes hand i hand, eller med varsin rullator. Säkert sådana människor som har hållit ihop i evigheter.

*Jag slösar pengar som om det vore papper

* Min storasyster är min bästavän, den jag litar på mest.

* Jag är sjukt envis och får nästan alltid som jag vill. Jag har jättesvårt att erkänna att jag har fel och kan argumentera i all oändlighet. Jag säger aldrig förlåt om jag inte menar det på riktigt. Jag skulle aldrig ge mig om jag inte kände mig besegrad.

* Jag har nästan alltid ljudet avstängt på min mobil. Jag ogillar egentligen hela tanken på att kunna bli nådd när som helst.

* Jag har aldrig sett rymdfilmer. Jag har fobi för rymden och håller mig därför på avstånd från allt vad star trek, starwars och allt sånt heter. Jag vet att jag befinner mig i rymden, men jag har alltid blivit skrämd av tanken på att det inte finns något slut. Hu, jag ryser bara jag tänker på det!

* Dom som ligger mig närmast hjärtat är elin christian mamma & sabina

* Jag älskar ketchup, kan inte leva utan det


tragiskt

En man är död och en är allvarligt skadad efter att ha druckit lösningsmedlet GBL. Jag är inte förvånad, jag är mer förvånad att inte fler dör av den där skiten. Det finns en kille här nere som springer runt vid stationen och säljer samma dynga till tonåringarna. Det är synd om grabben egentligen eftersom han själv inte fått den hjälp han skulle haft. Jag träffade honom första gången när han var 16, och redan då var han ett trasigt vrak. Han satt med sin kontaktperson vid mitt köksbord och skakade som ett asplöv och talade om att det var jävligt skönt att droga ner sig så man slapp tänka. Sommaren efter var han med på ett sommarläger. Han var så liten och späd, och utseendemässigt så såg han bra ut, men så nervig och hispig. Soc försökte hjälpa honom genom att placera honom på ett behandlingshem, men han ringde sin mamma som tyckte synd om honom och tog han därifrån. Resultatet av hennes välvilja ser man i dag. En kille på 19-20 år som är ett fullständigt vrak. Mager, skitig och livnär sig på att deala, hustla och stjäla. Det är en snäll kille som hade förtjänat bättre. Jag tror faktiskt inte han blir 22. Man måste ha sjunkit ganska långt om man dricker rengöringsmedel. Man kan inte narkotikaklassa precis allt, men GHB och GBL är jävligt populärt bland unga och av den anledningen så borde man göra det. Jag förmodar att det är samma för GBL com för GHB, att det inte finns något motgift eftersom det tas upp av kroppens vävnad så snabbt, så en överdos är alltså livsfarligt.Det är tragiskt att människor, unga som gamla, känner att de måste berusa sig med olika saker för att känna att de lever..


052610

Ååååh va jag vill ha en sån där pole ni vet? Fyfan va kul det hade vart. Förra sommaren höll jag och Elin på en massa med strippgrejer, så jävla kul. Vill så gärna gå en sån kurs fyfan va kul.


Oseriös cam bild


hihi



Det verkar som att gud älskar mig trotts allt ;)


godmorgon

Skrev världens längsta inlägg om ''saker du inte visste om mig''. Skrev 40 punkter men sen råkade jag klicka bort hela inlägget. Bra Emilia..

Gick upp för en timme sen nu, har plattat håret och sminkat mig och även börjat skriva på min bokanalys till engelskan. Ska gå upp om 45 minuter egentligen så nu får jag ligga här i nästan två timmar, najsnajs. Då kanske jag hinner klart med Engelskan innan det är dags att röra sig mot skolan för betygs prat. Om jag orkar skriva på den vill säga..

Efter skolan ska jag med Jenni till centrum för hon skulle köpa nånting, så vi kommer hem vid 5 kanske, slutar 4 egentligen men vi brukar skjuta fram lektioner så vi brukar sluta runt 3. Men vi får se.. Har engelska, matte sen idrott. Jag hoppas nästan på dåligt väder för att slippa ha idrott ute.


Fast sånt här vädret vorre ju inte heller så dumt..


natti

Nu ska jag lägga mig och imorgon ska jag gå upp kvart i 10 så jag ska snoooooza som fan som vanligt. :) Sätter alltid väckarklockan en timme tidigare än jag behöver för att få snooza, bara för att jag kan liksom.

Har varit duktig och läst nästan halva engelska boken nu, cred till mig eller vad?



Jag vill ha sånt här väder igen.
Om gud älskar mig så blir det sol imorgon..


satc 2


Omg.. Jag är helt lycklig. :)
Ska dock inte se den på bio, jag tycker inte om att gå på bio tyvärr..
Gillar inte idén att sitta i ett rum på en hård stol med en massa främande människor när man kan ligga hemma i soffan och mysa med tillexempelt någon man tycker om. :) *hej jag är tönt*


Billionaire

En vän länkade den här låten till mig för en stund sen, jag blev kär. :) (i låten alltså..)


musikprojekt

Istället för att läsa boken så började jag skriva på mitt musik projekt till musiken. Skulle redovisat den för två veckor sen (vi hade 5 veckor på oss att göra grejen). Men jag pratade med läraren idag och frågade om jag inte bara kunde skicka in den till honom och slippa redovisa och det va heelt okej. :) Så jag har till på tisdag på mig. Och jag började precis hehe.. Bara 7 veckor senare. Men har kommit en bit iallfall.


Skriver såklart om håkan vem annars :D


dagens låt

Beställde två par vanliga svarta tights igår så hoppas att dom trillar ner i brevlådan redan imorgon. Brukar bara ta en dag från nelly.. :) Ena är lite kortare och mer som strumpbyxor ni vet. Just nu har Nelly gratis frakt maj ut.

Sitter och funderar på om jag ska orka börja läsa engelska boken.. ''A child called it'', den är värdelös. Jag förstår inte att så många kan tycka att den är bra. Ska nog börja läsa så jag har det gjort, om jag gör det och skriver om den så slipper jag engelska lektionerna så det är ju ganska värt. Får bli så.. :)
Dagens låt:



Telling me to get my shit together now I got my shit together, yeah,
Now I made it through the weather better days are gonna get better
I'm so sorry that it didn't work out I'm moving on,
I'm so sorry but it's over now, the pain is goooone


vuxen poeng

Ni som har följt bloggen ett tag vet att jag ibland pratar om vuxenpoäng.
Ni vet såna vuxen saker som känns lite extra vuxet.

Några av mina senaste vuxen poäng:
* Fyllt 18
* Fått en egen bankdosa
* Betalat fakturor
* Börjat bokföra

skor

Ska till täby på torsdag med pappis och kika på skor. Har kommit på att jag bara har klack och ett par ballerina som är för små. Så skulle behöva ett par utan klack och som är lagom och inte allt för fula. ;) Svårt det där..

Hittade dom här på HMs hemsida, så jag ska kolla efter dom.


Det står just nu mellan leopard och dom svarta.. Köper nog båda om dom finns. :)
Sen ska jag även kolla efter lite trosor.. :) Har redan kikat ut nåra hihi.
Och vi ska även köpa vin jag och jenni haha ;D


pluggpluggplugg

Skrev ett inlägg för nåra timmar sen men all text försvann och jag orkade inte skriva om.

Har precis gjort klart alla svenska uppgifter så nu är det inga mer svenska lektioner, sköönt. Har lagat ute på baksidan i två timmar och jobbat massa. :) Nu börjar det bli lite kallt så ska ta på mig en tröja eller gå in, har inte riktigt bestämt mig än. Batteriet börjar ta slut också.. Ska ringa mamma en snabbis nu hade jag tänkt, ska prata massa hemligheter hihihiihihihihiihihiih.. eh..


topshop

Gick upp tidigare än jag behövde så nu är jag helt klar, och jag skulle egentligen gått upp för 4 minuter sen. Duktig jag är haha. Så nu kan jag ligga här i en timme, skönt.




Tröjorna - topshop 200kronor

Åååh va jag skulle vilja slänga på mig den vita tröjan och spetstightsen idag. Men det får nog bli jeanstights eller lackleggings och något linne. Och en tröja över, det ser ut att vara kallt ute även fast solen är framme, det blåser och har sig. Jag är väldigt frusen av mig. :(


..

arg. sur. ledsen. besviken. frustrerad. förbannad. trött. osäker. fundersam. irriterad

inga av mina känslor är på plats..

bilder

Lite bilder från idag. :)









sitterute

Nu sitter jag & Jenni ute på altanen med varsin dator och pluggar lite. :) Eller nu ljög jag, jag har inte börjat än men ska göra det nu ;)


Vi har jättelite kvar i skolan nu, på svenskan är det en grej som vi ska göra på måndag, och en film analys. När man har gjort dom så behöver man inte gå mer på svenska lektionerna. Och på engelskan är det en bok analys bara. Skööönt! Dock behöver vi gå på matte lektionerna för vi ska börja med frisörmatte nu. Men typ på torsdagar, då kommer vi börja 12:20 och sluta 13:25 :D Och det är bara tre veckor men ändå.


svenska lektion

Godmorgon. Usch är jättetrött.. Har svenska och ska skriva en film analys. Vi såg American history x förra veckan så nu ska vi skriva om den..

Har precis ätit en macka och ska snart prata betyg med läraren, kan bli intressant. Känns som jag ligger efter jättemycket i alla ämnen men det gör jag nog inte. Har nog nåra rester i svenskan bara..

Måste nog ta tag i detta nu haha. Brukar alltid skicka in mina grejer flera veckor för sent. (a)

Åååh va jag vill vaxa benen nu så man kan gå såhär.. Ska vaxa nästa fredag. :)


jag vet att vi är lika, inte bara familjeband




otroligt






ligger ute och myser

Kom hem för ett tag sen, nu ligger jag i hammocken med datan och chillar haha :) smsar med älskling och pratar med Jenni som också sitter här ute.

Idag var vi med klassen och tvåorna till mariatorget till nån eko frisör som pratade en massa. Sen gick vi och åt pastasallad i solen. Mys.

Ne nu ska jag in och duscha kaaaallt.


åh

Jävla mygg helvete.. Blir galen. Går snart ut och sover på altanen! MORR


linne

Ååååh va jag önskar att det här linnet vorre typ 10 centimeter längre, då hade jag kunnat ha den som klänning. :( Nu hade man sett hela rumpan hihi..






lite kort

Alla barnbarn och folk är här och vi har precis ätit mcdonalds så jag är mätt! Nu ska dom gå till lekparken så jag tänkte hoppa in i duschen. Sen ska jag fixa med massa bankpapper och sätta in i pärmar osv. Lite ordning och reda haha. (a) Kanske städar rummet sen men det återstår att se. Ne duscha var det ja.. Puss!

utsidan är viktigare än vad folk vill få det till

Varför är alla människor så rädda för att våga bry sig om sitt utseende? Visst man behöver inte överdriva, men man borde bry sig om hur man ser ut. Det finns mer och mer moral-folk och töntar som hela tiden ska trycka ner eller klaga på killar/tjejer som bryr sig om sitt utseende. Det finns över allt! Alla åldrar!

Tjejer som klagar på andra tjejer för de pushar, sminkar sig, klär sig i håliga byxor, blonderar sitt hår med mera. Vi tjejer får höra skit som "fjortis" "hora" "bitch" "bimbo" och allt annat skit från andra tjejer. Medan de allra flesta killar faktiskt tycker det är sexigt eller snyggt. (Såvida man sminkar sig rätt, pushar med måtta och klär sig inom gränserna).

Detsamma gäller för killar. Den killen som använder vax, solar, klär sig efter mode/klär sig snyggt, sticker ut ur mängden av alla tråkiga killar och kanske sminkar sig (nu menar jag sminka sig på ett sätt som är vårdat och fräsht, dvs sminkar sig på sånt sätt för att ge sitt utseende det lilla extra) får ofta höra från andra killar att dom är ''bög''

Den som bryr sig om sitt utseende och vill synas för sitt utseende får alltså ta emot massa skit från folk som hellre gömmer sig i mängden, ser ut "som alla andra". Man kan lätt märka att många av dom som klagar är folk som kanske är avundsjuka och svartsjuka. Dom vill kanske också bry sig om sitt utseende mer än dom vågar göra. Men är rädda för vad kompisar eller föräldrar ska tycka. Visst får man klaga på folk, men varför ser och hör jag alltid klagomål mot dom tjejer och killar som faktiskt ser BRA ut, varför klagar ingen på den där killen som sminkat sig till tusen, men är skitful? Varför klagar ingen på tjejen som är översminkad, pushar till max, men som är (ursäkta) superfet?
Ja, precis, för där behöver man inte trycka ner dom, dom får ändå ingen uppmärksamhet så därför är det inget att vara avundsjuk eller svartsjuk på.

Och för er som ändå inte bryr er om utseende, varför klaga på dom som gör det? Vill dom se bra ut så låt dom. Personligen mår jag MYCKET bättre själv om jag känner jag har en bra, fräsh och allmänt omtyckt utsida.
Men säger man det, då börjar folk klaga på att man har dåligt självförtroende och inte vågar vara sig själv och att man gömmer sig i sin utsida med mera. Tycker man att man ser bra ut, ja då är man ego, självupptagen, narcissistisk och hela köret. Tycker man att man är ful och äcklig, ja då är man en fjortis som vill ha uppmärksamhet osv. 

Gillar man inte om någons utsida så brukar man inte gå fram till personen och säga det, utan man håller käften, även på internet, tycker man att någon är ful så kommenterar man inte "ful". Jag ser aldrig några "fan vad ful"- kommentarer när det verkligen är en bild på en ful person. Men när det är en bild på en snygg kille/tjej. Då jävlar är folk snabba på att kommentera "fan vad ful" eller något annat negativt till samma kön som en själv. (Kille kommenterar fult till kille och tjej till tjej alltså)

Det var t.ex nån som skrev till mig för ett tag sen att jag var fjortis och klär mig som en hora, jag svarade "nej". Men då sa personen "ska vi fråga vem som helst och se vad dom säger?"
HAHA, vad ska vi fråga om? jag vet att jag inte är fjortis, även om jag vart det förut. Och jag vet att jag klär mig inte som en hora. Varför ska jag fråga någon annan?

SLUTA VARA SÅ AVUNDSJUKA OCH HATISKA MOT ANDRA SOM BRYR SIG OM SITT UTSEENDE! SKÖT DITT EGET! UTSIDAN ÄR VIKTIGARE ÄN VAD FOLK VILL FÅ DET TILL!!

varmt

Shit va varmt det är, nästan för varmt. Har precis kommit hem, var förbi centrum en stund efter skolan med Jenni. :)
Altanen  på baksidan blev klar i helgen tydligen (äntligen?) så jag va ut och kikade och det var jättemysigt, satt där en stund men det var för varmt så nu sitter jag i min säng och gör ingenting haha. Ska måla naglarna nu sen ska jag upp och kolla om mitt isvatten är klart. :)

Kom hem från min älskling igår och jag saknar honom redan..


tjaaaaaaa

Sitter i syster i bro och har precis ätit en munk. :) Satt ute och åt en glass förut, burr! Ska snart packa ihop mig och fara till min älskling. Mitt jävla tåg går inte förns kvart över 9 så är framme halv 11. :( Morr! Skulle sova här inatt egentligen men ändrade plaaaaaaner vettu ;D Najanjanajdkjksfksgfd hejdå


natti

Nu har jag städat mitt rum massa, duschat & packat och nu ska jag lägga mig och sova. :D Ska upp 6 imorgon, börjar 08:20 med nationella i matte, sen efter det är det (kanske) nationella i engelska muntligt om det är min tur. :) Ska göra med Jenni. Usch vi som börjar 11:30 på onsdagar egentligen, och nu börjar vi 20 över 8 varje onsdag för alla jävla nationella.. :( *sur*

Åker till syster imorgon och sover där, sen till älskling på torsdag till söndag. :) Så detta kanske är mitt sista inlägg tills söndag haha ;) Uppdaterar säkert imorgon men..



Säger godnatt nu iaf ;) Pusspuss!


hissar & dissar

 

  • Nostalgimusik. Jag har suttit och letat fram massor av musik som jag lyssnade på förr, och jag sitter och nästan gråter av glädje, ryser och minns massor av det roliga som jag varit med om. Helt underbart!
  • Inspirationsbloggar. Sitter och tittar på minst 40 olika bloggar varje dag och hittar hur mycket inspiration som helst. Om det bara är att jag blir glad av att läsa nånting till klädstilar, inredning osv osv. Det gör mig verkligen på gott humör!
  •   Dissar:

  • Scenskräck. Jag har riktig scenskräck och kan knappt sjunga inför en person. Jag har också svårt att redovisa inför en större folkgrupp. Blir jättenervös och pratar i 110 km/h. Usch, jag hatar det! Varför kan jag inte bara ha bra självförtroende och gå upp och göra en redovisning med bravur?
  • Folk som inte fattar. Hur jobbigt är det inte med någon som inte förstår att tex. ett nej är ett nej? Eller någon som tjatar även fast man inte vill. Jag tycker i alla fall att det är jättejobbigt när någon inte förstår vad man säger.

  • sommaren

    Är det många som är besatta av beach 2010 eller är det något man säger för att det låter bra? Jag förstår inte hur folk orkar lägga ner så mycket tid på att äta rätt och träna. Eller nej, fel, jag förstår att dom gör det. Sallad är gott och det kan vara riktigt kul att träna ibland. Men när folk pressar i sig sallader som dom äldre skulle spy på och spenderar flera timmar på en cykel trotts att dom hellre vill göra annat, det förstår jag inte. Sommaren blir inte bättre bara för att man har tränat hela våren trotts att man hatar det. Om man vill träna, fine gör det då, men om man inte vill det utan gör det för något fix kroppsideal så låt bli. Haha nu låter det som om jag vill att hela sverige ska sitta framför tv och äta pizza varje dag. Jag menar bara att folk inte ska vara så fixerade vid beach 2010 utan faktiskt njuta av våren istället för att stress-träna inför sommaren.

    Låter jag ologisk? Det händer ibland, det är bara att du är för korkad för att hänga med i svängarna. Okej släpp b-humorn nu, jag är för trött för att skriva ordentligt. Jag kommer nog se tillbaka på detta inlägg senare och undra vad fan jag tänkte med.


    shuhu

    Åkte ju som sagt till stan igår efter skolan, träffade min älskling och nu är jag en bh fattigare. :) Blev att må dåligt påväg hem sen spydde jag så är hemma idag. Har min skoldata i skolan så nu sitter jag vid min vanliga data som jag inte använt nånting sen vi fick våra skoldatorer haha. Den är seg fast jag inte har nååågonting på den. :( Snyft! Fick faktiskt stänga av datan mitt i ett inlägg jag höll på att skriva.

    Imorgon är det nationella muntligt i engelska och sen matte.. Längtar.. hmm.....

    trött

    Börjar kvart i 12 idag, skönt. :) Skulle gå upp 09:45 men som vanligt så vaknar jag av mig själv klockan 7. Men lika bra det. Nu har jag tvättat håret så jag ska torka det och fixa lite. Men först ska jag bestämma vad jag ska ha på mig :) Vill helst bara ta på mig mjukisbyxor och en stor stickad kofta. Men jag måste tänka smart nu haha, ska till stan efter skolan så jag vill inte svansa runt i försmå skor så jag måste alltså ha gympaskor.. Och då måste jag ha nåra byxor som funkar till det.

    Äsch, uppdaterar i skolan, har svenska så datan är med. :)


    irriterad

    Har er flickvän dåligt självförtroende så får ni tänka er för! Ni får tycka att hur många tjejer som helst är snygga, men vi vill inte veta! Så håll tyst om det tack. Vi vill kunna låtsas att ni tycker att vi är det snyggaste som finns, så förstör inte det. Och nej, det är inte kul när ni skämtsamt kallar oss för "tjockis" eller liknande, ni kan säga att ni skojade hur mycke ni vill, vi kommer ändå vara helt övertygade om att ni menade allvar och tycker att vi är tjocka..

    hm..

    Igår när jag färgade håret så använde jag inte dom där hanskarna som man ska ha, dom va jättestora. Så nu ser mina händer ut såhär..


    landet

    Har ingenting att skriva, va lite ledsen över en grej i går och det håller fortfarande i sig. Lägger in nåra bilder istället som jag tatt här ute :)




    .

    det är läskigt hur det kan gå från allt till inget på en sekund..
    nu går jag och gömmer mig under täcket.


    up

    Jag må vara efter men jag har inte sett den här filmen. :) Någon som vill se med mig? :D


    färgat!

    Har färgat håret nu. :) Färgade utväxten mörkbrun istället för svart för det inte ska se lika skarpt ut sen när det växer ut mer.

    Innan


    Efter.. Får se om det blir bättre när det torkat ;)


    080510

    Nu är jag hemma och har fikat ;) Köpte hårfärg och en födelsedagspressent till mamma. Har precis kollat igenom min ''flytta hemifrån'' kartong. :) Hade glömt bort hälften.. Lägger in bild på nåra av grejerna :)





    Ne nu ska jag se hur det går för mamma med bull-bakandet ;)
    (blev du sugen på bullar nu älskling? ;))


    carrie


    Den här bilden är underbar och den är bara sååå sex and the city
    som det bara går! Men jag har alltid undrat en grej, vad tusan har hon
    på fötterna?


    ska färga hååret

    Nu är jag uppe! Eller har varit det en stund, hunnit platta håret och så där.. Somnade 10 igår och sov till 8 typ. Var vaken en timme inatt dock för det var någon som väckte mig ;) Hm..

    Nu ska jag göra mig iordning lite och fara in till Enköping, ska köpa hårfärg. Skulle egentligen vänta tills håret blir lite mer brunt så kunde jag färgat det brunt sen, men jag har världens jävla utväxt nu så färgar svart istället.. :( Hata mig inte för det.



    hemma

    Nu är jag hemma hos mamma. Åkte till Christian igår och sov där och hade världens mysigaste kväll/natt :) Sen åkte jag hem när han åkte och jobbade vid 4. Han ska jobba ihelgen så får inte träffa han förns om en vecka. Morr!

    Är som sagt hos mamma nu, har inte varit här på evigheter. Ska snart ner å duscha :)

    Imorgon ska jag på marknad sen ska jag till gulfynd och köpa en skål och lämna tillbaka ett halsband. :)

    baddräkt

    Dom flesta  tycker att det är töntigt, tantigt, avtändande och bara allmänt fult men jag tycker det är fint, på vissa! På Nelly kan man hitta riktigt fina som passar oss ungdomar. Här är två stycken som jag fastnade för..



    Vem var det som sa att badräkt är osexigt?


    diss

    Nu har jag fixat passet och det där. Killen sa att jag har stora ögon? Hur fan ska jag ta det haha?

    Aja, kör en diss

    Lärare som favoriserar/dissar vissa elever. Visst finns det en ”regel” om att lärare inte får favorisera eller dissa vissa elever? Jag undrar verkligen vad man ska göra åt det.. Såna människor borde inte få vara lärare. Uppmuntrar och gläds åt vissa, men gör det svårt och kommer med negativa kommentarer till andra. Jag blir verkligen jättesur på sånt och jag är minsann inte en sån som håller käften. Ibland kan jag tro att vissa lärare är maktgalna människor som aldrig lyckades med det dom ville.. vad är det man säga? ”Those who can’t do teach!”

    to do list

    Gick upp klockan 9 och jag har redan hunnit duscha och torka håret, cred till mig. :)

    Kvar att göra:
    * Platta och fixa håret
    * Klä på mig
    * Sminka mig
    * Hinna med 12:45 tåget till Kallhäll
    * Polisen
    * Åka någonstanns och köpa handkräm.

    Måste skynda mig nu, ska vara vid stationen om två timmar!


    hihi

    Jag har världens bästa pojkvän, det har inte du! :)


    housewives

    Sitter och väntar på att desperate housewives ska börja. Följer inte det men ikväll har jag inget bättre för mig så jag kör på det, vi har massa chips och dipp till det så det blir mys. Imorgon ska jag ut på äventyr. Ska åka och fixa pass.. Villinte. Sen ska jag köpa nånting, det är jag värd. Har gjort av med 200kronor idag på mat/godis. :(


    En bild från idag, bara för att jag aldrig lägger in sånna här bilder.

    Nu ska jag fortsätta vänta och prata med lilla fredrik på msn.


    tröjan

    Här är tröjan som jag köpte igår. Den är sjukt mysig.


    korr

    Har precis varit och handlat mat. Ganska enformig mat..

    Ikväll är det tv från 7 till 11, jag som inte har kollat på tv på flera månader typ. :p Men då är frågan vad man ska göra fram tills dess. Har ju redan gjort allt som behövs göras.

    Föresten så kan jag inte smsa, vet inte varför.

    i bro

    Har varit till täby idag och köpt en tröja som jag bloggade om typ förra veckan. Lägger in bild imorgon.

    Nu är jag hos min syster och har varit här ett tag, vi var till pizzerian och delade på en pizza. :) Så fick vi klubbor hihi! Nu ska jag fortsätta smsa med min älskling och sen ska jag sova. Usch klockan är redan halv 10 och jag sitter här sminkad haha. Inte okej!



    tårta till frukost

    Nu har jag duschat och ätit tårta. (a) Behöver inte gå upp förns om en minut egentligen. Men jag vaknade halv 7 och kunde inte somna om. Gick upp typ 8.

    Nu ska jag platta håret och sminka mig. Slutar kvart i 3 idag så jag bloggar när jag har kommit hem.


    skor

    Beställde hem två par skor från Nelly som kom i torsdags, tänkte visa dom nu.





    Det sista paret hade jag på mig i fredags, fick jätteont i fot vristerna (heter det så?). Jag är heller inte van vid 13 centimeter klack, brukar ha 11 (woow stor skillnad) men då är det nåra centimeter platå också så dom känns ju lägre.


    frottera inte håret

    Frottera aldrig håret med handduk. Efter du tvättat håret lägger du på en handduk och kramar ur vattnet, men gnugga aldrig, för då sliter du bort ytskicktet på håret vilket resulterar i ett matt och risigt hår.

    Om du sparar till långt hår kan du aldrig få ett långt vackert hår om du frotterar håret. Det går av och får spruckna hårtoppar innan du nått halvägs.

    Frottera aldrig håret med handduk. Efter du tvättat håret lägger du på en handduk och kramar ur vattnet, men gnugga aldrig, för då sliter du bort ytskicktet på håret vilket resulterar i ett matt och risigt hår.

    Om du sparar till långt hår kan du aldrig få ett långt vackert hår om du frotterar håret. Det går av och får spruckna hårtoppar innan du nått halvägs.


    RSS 2.0