godmorgon

Godmorgon!
Sitter i sängen och målar naglarna, ljusrosa. Ska strax iväg till bussen. Har sminkat mig idag så det känns rätt konstigt. Jaja. Slutar halv ett idag tror jag, om det inte var ett. Skööönt. Skulle egentligen mött upp mikael då men det blir så sent sen och mitt busskort går ut idag snyft :(

Ett litet tips såhär på morgonkvisten haha:
Ett hår som går ned på halva ryggen är flera år gammalt (4-5 år gammalt) och skört. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i silke eller spets, eller en tunn nylonstrumpa. Skulle du slita i det eller slita en borste vårdslöst genom det?

<3


Jag & älskling i mallorca, älskardig korven! <3


.

Sitter i sängen med Jenni med varsin data och kikar runt lite. Hon klippte mig idag som sagt så det känns bra. Har inte orkat ta bild. Ska sminka mig snart å se hur det blir. Mina ögonfransar gick av på ena ögat så det blev ett hål mitt i allt så har inte kunnat sminka mig på flera veckor. Har iförsig varit skönt men vill ju vara sminkad någon gång också.. Ska ta å fixa det nu. Sen duscha.. Uppdaterar senare, puss!

PUSS

Godmorgon! Fick plötsligt jättebråttom till bussen. Men vad gör man liksom. Slutar nog rätt sent idag men ska bli klippt så det blir chill. Är jättesugen på att färga håret blont. Bara för jag färgade linneas hår i lördags. Men det återstår att se. Nä nu måste jag springa! PUSS

natteeen

Ska skynda mig att somna nu men tänkte slänga in ett snabbt inlägg först.

Kom hem för en timme sen efter helgen spenderad hos världens bästa pojkvän. Tog tre timmar att ta sig både dit i fredags och hem i dag. Knasigt, ska ju bara ta två. Bussarna går lite väl sällan. Ska ta tåget nästa helg istället.. Var iallafall världens trevligaste kille som körde bussen så satt och pratade med honom en del.

Börjar 10 imorgon och på eftermidagen har vi egen hårvård så då ska jenni toppa mig. Skönt. Skulle klippa mig i början av sommaren men har skjutit upp det hela tiden.
Nä sova nu..

Fryser typ lika mycket nu som jag gjorde där..


hihi

11 månader med denna lilla sak idag.. :)

Du är som en stor ballong (hm..) fylld med lycka och glädje som ger en kraft så fort man ser dig. Du är lyckan i mitt liv! Jag älskar att leva och du är anledningen.


<3

Imorgon fyller den här lilla tösen 17. Grattis i förskott gullegrisen <3


något att tänka på


Detta måste ju betyda att jag är redo att bli mamma. Eller? .. kanske inte


gör din egen ansiktsmask



Ett billigt tips på en hemmagjord ansiktsmask!

1 avokado
1msk honung
1msk naturell yoghurt

Blanda ingredienserna och massera in försiktigt i ansiktet. Låt masken verka i 15-20 minuter och skölj sedan av den med ljummet vatten!
Lätt fixat för en mysig hemma kväll då du tar hand om dig själv.


dagens skagöra lista

Godmorgon, har varit uppe i någon timme nu fast jag hade kunnat sova till 8. Suck. Kör på mjukis idag och osminkat, orkar inget annat. Får fixa till mig senare istället. Innan jag går till bussen som jag ska göra om en halvtimme så tänkte jag skriva ett inlägg om en ansiktsmask man gör själv. Men först, dagens to do ;D
 Skola 09:25 - 12:35

 Handla med pappa

Duscha å fixa lite (inte glömma äta)


 Åka till älskling


hm


hahahaha daniel


ginat


Hood från gina, 249 kronor.
Själv tänker jag köpa den rosa eller gråa, blir troligtvis den gråa.. :)


yes

Internet fungerar igen, tack gudarna :) (eller pappa). Har varit en chill dag i skolan har inte gjort någonting egentligen, på svenskan skulle vi bara välja en låt text, på samhäll gjorde vi ett par övningar och på frisören satt vi bara och lyssnade. Är dock ändå helt slut. Börjar 9:25 imorgon och slutar 12:35 så det är skönt. Så hinner hem och fixa lite innan jag åker till älsklingen. Första lektionen är försäljning & service så det ska bli spännandes. *pepparpeppar* :p

Sitter och lyssnar på ridin' solo och äter nudlar. Tänke ta en snabb dusch om någon timme och sen gå och lägga mig. Är helt förstörd. Tills dess ska jag kika runt på kläder på internet. Väntar på en beställning faktiskt.. :)


Usch va kallt det börjar bli ute nu.. snyft. Bild från 07


kommer hämnas



Det här är inte okej Jenni!


gamla bilder

raderat


svenska

Blö, vårat internet har inte fungerat varken igår eller idag. Snyft. Därav ingen uppdatering. Får hoppas det funkar när jag kommer hem idag.

Sitter i skolan nu och har svenska. Chill lektion. Ska skriva lite om en låt text, valde travis mccoy.. Har samhäll sen och sen är det frisör, färg så det ska bli spännandes. Slutar halv 5 så det är lite skönt. Nu slutar lektionen så måste kila :) Uppdaterar hemma om det går. PUSS


natti

Nu ska jag gå och lägga mig, kvart i 9.. Jag hoppas på att ha somnat innan halv 11. Har 10 timmars skola imorgon så jag behöver sömnen. Kommer hem runt 7 imorgon så det blir inte direkt någon blogg dag. Har tydligen idrott imorgon också så måste packa ner både idrottskläder & frisör saker. Och vattenflaska plus ipren, inte glömma.


Godnatt, sov så sött!


would you wear it

Ny kategori "Would you wear it?"


Som en sparkdräkt för vuxna. Ser väldigt mysig ut men inget man går ut med kanske?


första skoldagen

Hann inte få in något inlägg imorse, gick upp vid 6 och bussen gick 07:10. Sov rätt bra inatt för att vara första natten jag sov ensam på hela sommaren. Somnade dock inte förrens efter 1 dels för jag inte kunde och dels för att jag pratade i telefon.

Nu har jag precis kommit hem, var i skolan mellan 8 och 11. Satt och lyssnade på en kille (hej linus) som babblade om dataspels beroende, bloggar och.. eeh. Vetinte.. Efter det skulle vi dela upp oss i grupper och göra några övningar men då gick jag & Jenni och åt glass på mc istället. Sen åkte vi till centrum och köpte potatis som pappa bad oss göra. Börjar 08:10 imorgon och går till 18:00. Har tydligen kundpass.. Great. Onsdagar kommer inte vara min favoritdag om vi säger så.. fy.
Funderar på att ta en snabb dusch nu, känner mig jättekall. Uppdaterar lite senare. Pussen!


Jag saknar mitt hår och jag saknar att inte ha tatueringar på armarna.


godnatt

Nu blir det sängen för min del, går inte så bra med att vända rätt på dygnet märker jag. Ganska typiskt, fast är rätt trött nu, mer än jag brukar vara vid den här tiden. Men det får bli sängen tidigare idag så jag vaknar i okej tid och sedan går och lägger mig i normal tid om jag får förklara det så.


Ska lägga mig och smsa lite.. Godnatt.. <3

hm..

Det var ju någon vecka sen sist jag uppdaterade bloggen, men jag ska försöka ta tag i allt nu och fortsätta, men det har ju varit sommarlov och man vill ju ha lite pauser och ta vara på allt annat som händer runt omkring. Nu är dock lovet över, börjar imorgon och jag kan inte påstå att jag längtat, sommaren har gått så fort och det känns som man hunnit med en del men att det fortfarande finns saker man ville ha gjort. Och gud vad jag längtar tills dom här två sista åren är över och jag slipper sitta i skolan och behöva göra alla prov, redovisningar och sånt. Nu gäller det bara att kämpa så att allt går vägen som sagt.



Börja plugga igen då.. Can't wait..

Nej nu ska jag spela cs.. Uppdaterar senare.


gör en uppsättning med grönt snöre



Håraccessoarer
kan vara vad som helst. Ett grönt snöre, eller kanske sånt där plastband som man snurrar runt brödpåsar? Piprensare, sladdar, kablar, skärp, kedjor and so on.. men den här gången håller vi oss till ett vanligt grönt snöre. Garn funkar också.

Till denna uppsättning bör håret vara långt. Är håret ganska kort och tunt uteblir volymen. Sätt annars i en tofs löshår för att bygga upp volymen lite extra.

Steg för steg:

1. Sätt upp allt hår i en hög tofs mitt på huvudet. Säkra gärna håret runt tofsen genom att sätta i några hårnålar nära fästet.

2. Dela in i 6 mindre tofsar så är det lättare att hantera håret. Tupera varje tofs lätt, det skall inte bli något skatbo.

3. När alla tofsar är tuperade sprayar du över allt hår med en mellanhård hårspray.

4. Börja tvinna/snurra tofsarna en efter en så att de skruvar sig. Håll i änden, ta tag i mitten på tofsen och dra ut öglorna lite så att det bildas en “hög” med öglor. Fäst änden med hårnålar. Fortsätt på samma sätt med resten av tofsarna. Bygg mycket på höjden och se till att formen går åt höger och blir ganska bred.

5. När allt hår är tvinnat och fäst, spraya över med hårspray igen.

6. Slingra snöret/garnet runt frisyren, dra åt lite här och var. Sätt i några hårnålar så snöret håller sig på plats.

Inte så svårt. :)


hår uppsättningar

Här kommer en bildsamling på enkla och annorlunda håruppsättningar och festfrisyrer!

Busig uppsättningBusig uppsättning med luggCreppad uppsättning

Enkel uppsättningFlätad uppsättningHög uppsättning

Lockig asymmetrisk uppsättningLockig hög uppsättningLockig uppsättning

Smålockig uppsättningSlät asymmetrisk uppsättningSlät uppsättning med lugg

Slät uppsättningSpretig uppsättningSpikig uppsättning

Spretig uppsättningUppsättning asymmetriskUppsättning beehive

Uppsättning beehiveUppsättning flätorUppsättning knut med lockar

Uppsättning knutUppsättning knutUppsättning knut

Uppsättning knutarUppsättning korgflätningUppsättning lockar

Uppsättning mjuka lockarUppsättning mjuka lockarUppsättning rosett

Uppsättning slarvig flätaUppsättning tuperingUppsatt överhår


skansen

Hej! :) Har precis kommit hem från skansen. Spenderade dagen där med syster. Kikade på massa söta djur och åt god pastasallad. :) Har inte så mycket att skriva så det får bli bilder istället.



Han blängde på oss.. :(



Chill katterna

jag + kossan = <3

Dagens höjdpunkt eller..

Sniff :D

Elins hittade en rosa stampe :)

Fick sitta i björnens knä :)

Nappar :)

Såg hemsk ut idag så mitt ansikte fick bli lite rosa. :)


Tips!

Om du färgat håret och tycker att det blivit lite för mörkt så kan du ljusa upp det ett steg med en inpackning som inte är för färgat hår. De drar nämligen ur färgen i håret. Gör en rejäl inpackning och snåla inte. Sätt sedan över en varm handduk och låt det sitta så länge du orkar. Skölj och upprepa vid behov. Även djuprengörande schampo kan vara ett alternativ, eller en bra kombination.

tja

Tjuuuuz, har precis kommit hem från enköping, fick med mig lite småsaker. :) Typ ett par skor, en ögonfransböjare, tre glas en skärbräda, värmeskydd till håret, hårspännen en macara.. hm.. det var väl det.

Nu ska jag packa ihop mig och kissa sen åker jag med Mikael mot bro. Ska leka med elin :) Sen ikväll åker jag till min man. EEEEEEEEEH har inte så mycket mer att skriva måste tagga nu hejdå!

.

maybe it's not my weekend, but it's gonna be my year.


I WANNA BOOM BANG BANG WHIT YOUR BODY YO



Oooea..


puss

Åååååh, stress! Har precis duschat rakat benen osv. Ska torka/platta håret nu sen sminka mig osv. Sen ännu mer stress över att jag inte vet om jag åker från Enköping eller från Bro. Tänkte att jag kanske visst hinner till 6 men neeeeeeeeeeej. Aja ska fortsätta böga mig hejdå!

♥♥

Grattis älskling på 20års dagen..


godmorgon

Godmorgon! Har precis orkat öppna ögonen och ska strax gå upp och klä på mig för att följa med mamma och handla. Känner mig helt sliten idag, jag vet inte varför. Har ju faktiskt sovit i 11 timmar nästan. :) Nä nu måste jag sätta fart. Ska hem till christian senare också såklart. Den tönten fyller år idag. Blog ya later..

110810

Ligger och tänker på vad som har gjort att jag blivit den jag är, min familj sjävklart. Även vissa vänner man umgåtts mycket med och pojkvänner.. Skolan har också format mig en bra del. Jag kanske inte hade fallit ner till botten och jag kanske inte hade fått veta hur det kändes att ta sig upp därifrån igen, att veta att jag låg på botten, men att jag tog mig upp, och jag kanske inte hade varit lika stark som jag är idag. Jag vet inte, Jag vet att jag är nöjd med den jag är. Hur mitt liv har varit. Och hur det kommer att bli.

"du kan inte älska någon annan förens du älskar dig själv"


uppdaterar lite snabbt

Åkte till kungsängen imorse när älskling åkte till jobbet. Mötte upp mamma & bror och åkte hem till honom för att måla om en vägg och fixa lite. Sen åkte vi till elgiganten för mikael skulle köpa ny mobil. :) Påväg dit ringde dom från kista och sa att min ring är klar så vi åkte förbi och hämtade den! :) Nu är jag hemma hos mamma faktiskt och ska spendera natten här. Ska sova själv för första gången på flera månader typ. Har sovit själv en natt det här sommarlovet så det kan bli knepigt.. Ska som tur tillbaka till korven imorgon och då fyller han 20 skit ungen.

Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen, för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar. Om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten, om att viska du är vacker tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen, och att ständigt ha tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn, och aldrig vilja hitta vägen ut.


munk

Så himla skönt! Jag har ingenting att göra och det känns fantastiskt! Jag kan bara vara, göra hur onödiga saker som helst och dessutom inte känna mig stessad. Ska å ner till ica och köpa en munk. Sen ska jag göra ingenting i några timmar innan jag åker iväg till älsklingen. Imorgon ska jag sova i flera timmar medans han är på jobbet, naajs :D


.

Jag bor hos sl..


i have 1 friend

Åkte hem till Bro från Christian imorse och det tog mig två timmar! jätte jobbigt verkligen. Som tur var, var det en kille som satt där med mig och drack kallt kaffe och pratade. Äntligen någon som är rolig och ungefär på samma level som mig själv. Haha så: yay a new friend! (nu låter jag som den där konstiga ungen i south park avsnittet om facebook: "you have 0 friends", haha men alltså, så är inte läget!

Nu ska jag strax lägga på lite smink för att sen gå ut i regnet, kulkul. Har lite ärenden att göra. ;) kramis


Lilla älskade Rocky.. Och mitt långa hår :( sakna.


heeeemma..

Heeeej! :) Kom hem från mallorca igår/inatt. Va där i två veckor det är därför jag inte haft någon uppdatering, snyft!

Åkte till Kista vid 12 idag från älskling för att äta med mamma syster och bror. :) Trevligt. Fick med mig två klänningar ett linne och en ipod. Och ett par hörlurar som bara glappar.. Han sa att det var dom bästa.. :( Lämnade in min förlovningsring också så ska dom förminska den. Den va fan fyra storlekar för stor, hur kan dom göra ett sånt misstag? :o Aja. Den skulle bli klar om några veckor så jag hoppas det blir bra. :)

Nu är jag iallafall i bro hos min syster och ska åka tillbaka till älskling om ett tag. Så fort jag slutat må så illa och min huvudvärk har försvunnit. Har inte så mycket mer att säga.. :p PUSS!

RSS 2.0