Fråga

''En tjej jag träffar har haft ett ex som var otrogen. Dom var tillsammans väldigt länge och han hade sex med flera tjejer under den tiden.. hon berättade det för mig och jag råkade skämta. Tänkte mig inte alls för.. jag sa "det var ditt fel du vet att vi killar måste ha fitta 24/7" he he he!! Hon tyckte däremot INTE att det var roligt och antog genast att det var mina egna åsikter kring otrohet och nu vill hon inte svara i telefon.  Överdriver hon eller var det fel av mig och hur ska jag göra nu för jag vill verkligen ha tag i henne?''

Jaadu.. Okej, det var RIKTIGT klantigt av dig. Men vänta bara, she'll come around. Det är ju inget att sura över i evighet. Och självklart tror hon att det är dina åsikter om saken och hon kommer förmodligen tro att du kommer göra likadant som hennes ex. Skulle jag själv träffa en kille som slängde ur sig dom orden hade jag aldrig litat på honom. Att vara i ett förhållande där den andra parten är otrogen tär på psyket och självkänslan.  Att bli utskrattad och få ett dåligt skämt till svar när man berättar om det för en ny partner har ungefär samma effekt.
Men för att ge ett svara på din fråga - Be om ursäkt, det är det enda du kan göra. Ring tills hon svarar, eller ännu bättre, ta dig till henne. Förklara att du inte alls har den åsikten och att du hoppas att hon kan förlåta dig.

RSS 2.0