åååh

Kom precis hem. Är irriterad. Ska sova. Ingen skickar sms okej! Hejdå.


smink

Har rensat lite bland mitt smink..

Ha kvar



Släääänga


Sen har jag mer smink på lite andra ställen, vet dock inte vart det befinner sig. Leta leta leta..


kort dag

Usch, har haft nationella i engelska idag. Började 08:20 och va till 09:40, blev klar på en halvtimme ungefär sen slutade vi för dagen. :) Så är hemma nu. Haha dom hade glömt bort mig så mitt namn stog inte med i listorna på dörrarna! Haha men det gick ju bra ändå.

Är ensam hemma nu, hm.. Vad ska man hitta på för bus?


haha


Pappas födelsedagspresent.. Vi offrade 30 kronor så nu ska han fan bli glad asså! Haha.


bilder

Bilder som aldrig har kommit upp..

Vi hittade grannens kaniner ute på gården, dom hade rymt så vi tog in dom och satte en lapp på grannens dörr så kom dom och hämtade dom när dom kom hem haha. :D

Jag och Jenni fick blommor av lärarna och klassen när vi hade det jobbigt.


Mys med älskling vid vattnet

Våra ''jobbiga'' idrotts lektioner ;)


Våran sexiga tomte vi hade i skolan haha

Dålig hårdag?

Vi ritade en sexig barbi på en matte lektion


7månader idag

Älskar dig sniff


tisdag - den nya fredagen

Det har varit en lång dag idag, har känts som fredag då vi har frisör hela dagen. Idag hade vi det bara i 4 timmar men det kände som mycket längre.

Jag & Jenni köpte födelsedags present till pappa som fyller år på söndag. Lägger upp bild på det sen ;) Nu ska jag skicka in lite grejer till mina lärare som tydligen inte har kommit fram. Så jag har fått frånvaro fast jag inte ska ha det, dumma mail. :(


ojdå

Jag ljuger inte, jag undanhåller sanningen lite bara. ''Undanhåller sanningen'', riktigt advokatsnack där Emilia. :p


nelly.com

Sitter och kollar runt lite på Nellys. Hittade lite fint.
Eylet Hoop Leggings SEK 145, Rare Fashion - NELLY.COM Ditsy Floral Dress SEK 169, Rare Fashion - NELLY.COM
Nolita SEK 100, Nelly  Shoes - NELLY.COMHighland SEK 100, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Jag får lite ont i hjärtat av att skorna inte finns i min storlek. :(


dagens puss

Går till mig själv. I need it. Jag är smått deprimerad. Få mig på bra humör.


onödigt inlägg

Har precis ätit lite kladdkaka och en bulle. Är hungrig. Ska äta korv idag, ni vet sånna där tjocka korvar som faktiskt är goda :D (jenni jag vet vad du tänker..) Ska sätta mig i sängen och läsa lite nu. Vill hinna läsa andra delen av Linas kvällsbok (haha) innan jag måste lämna tillbaka den i skolan.

Okej jag vet inte varför jag skrev detta :D

rip

Har sveeeenska. Ska skriva klart min bokanalys som skulle varit klar för typ.. en månad sen? Jag är lite efter haha. Slutar efter den här lektionen, då ska jag hem och soooooova. Kanske.

Mitt batteri i mobilen kommer dö så kan inte smsa. R.I.P


trött

Skulle ju fått sova länge inatt eftersom jag inte behövde gå upp förns 10. Men det blev 5 timmar iallfall.
Nu ska jag upp och sminka mig lite sen är jag klar. Ska gå till bussen om 50 minuter. :) Har svenska och matte idag, så det är skönt. På svenskan sitter vi bara vid datan och gör inte så mycket. ;) Ne ska upp nu..


Lyckatillpåjobbetidagälskling!<3


hiss&diss

Kan inte sova, ligger bara och tänker. Tänkte slänga in en hiss & en diss.

Jag hissar:
Dagens killar - I all ära.. Just nu kan jag inte relatera mig till tjejer eftersom vart jag än går så möter jag på tjejer med fel attityd, mobbare, slynor som inte kan hålla muttan inomhus osv. Killar är okomplicerade och tävlar inte i allting som tjejer gör. Missförstå mig inte, jag menar inte alla tjejer.. Men dom som förstör resten av tjejers rykte kan fara!

Och jag dissar:
Hår på kroppen - Förutom det på huvudet.. varför har man det? Vi tjejer rakar ju ändå bort det mesta av det. Vet till och med folk som rakar/vaxar hela kroppen. Jag hatar verkligen kroppshår, det är fult, äckligt och störigt.

<3

Love at first sight


världens sötaste örngott

Hemma från älskling nu, saknar redan.
Ska kolla så min datakunskaps grej är skickad ordentligt så jag inte behöver gå på lektionen imorgon. Börjar 11:45, skönt. :)

Hittade jättesöta örngott, ge mig!


Mihi.se - 249 kr/299 kr


ginat


Kärlek vid första ögonkastet!
149kronor på gina ;)


22april

Ligger och tänker lite. Saknar Kungsängen, mina vänner. Saknar mitt gamla liv.. Saknar Veronica, hon kan vara jääävligt irriterande ibland, men sååå underbar. Har haft många skrattanfall med henne, man skrattar ihjäl sig så fort hon öppnar käften. Vi har en väldigt konstig relation men jag tycker om henne ändå! Och Elin. Jag litar på henne till tusen och hon är underbar och snäll, och perfekt när man behöver prata om sex, haha. Saknar i somras, när jag bodde hos henne. Sabina, min psykolog och själsfrände! Har känt henne i några år och jag hoppas att jag kommer känna henne tills jag dör! Och Daniel, vi har haft våra dåliga dagar men även dom bra, du är en underbar liten plutt som är så gosig och sjukt lätt att prata med, en favorit i samlingen! Och till sist Johan, En söt och supersnäll kille som jag alltid har det roligt med, vi skrattar alltid tillsammans. Vi har haft väldigt svårt för varandra och jag hade svårt att veta vart jag skulle placera honom, men nu är allt som det ska igen.
Saknar såklart er andra också, Emilie, Sabina Karin Julia Johanna Carro Felicia Amanda Stephanie Linda Emelie Therese och alla killarna. Och det är bara en liten del av alla i Kungsängen som jag saknar.

Men jag ser det så här, hade jag bott kvar i Kungsängen hade jag aldrig gått i en så bra skola som jag gör nu, en så bra klass. Och en bra utbildning, jag kommer att bli något, det kommer jag. Det kunde man inte trott för ett halv år sen. Jag ville bara vara ute med mina vänner och festa och sket i allt annat. Det var bra för mig att få komma bort, ta tag i mitt liv och fixa till allt. Två och ett halv år kvar, sen kommer jag tillbaka.

onödigt inlägg

Min kärlek för christian är som en gris som precis lärt sig simma. Och lite till.

Ska strax sova hade jag tänkt, ska bara fixa lite grejer först. Sen kommer jag inte skriva nånting på hela helgen. Hihi jag ska få se sex and the city!


Idag gick mitt linne sönder.. R.I.P <3


dagens hiss

Usch usch usch vilket jävla skitväder det är, skitvår.

Har svenska nu och skriver på kundfallet, eller ja, jag kollar runt på facebook och läser bloggar men det behöver ingen veta, ssh!

Dagens hiss:
Ärliga människor. Eftersom jag hatar folk som håller saker och ting innuti sig själva eller "förskönar" sanningen. För mig är det en av mina viktigaste prioriteringar. Sanning leder till tillit, och utan tillit finns ingen kärlek eller vänskap. Om du är 100% ärlig med mig och alla andra för den delen (även att det leder till att du måste säga att du tycker min väska är ful eller att du tycker att jag är jobbig när jag gör si eller så) så lovar jag att vänskapen/kärleken kommer hålla mycket längre!

godnatt

Jag har gått in på mitt rum nu. Lagt mig i sängen med datorn, kudden och täcket och nu ligger jag bara här. Jag är så trött så det finns inte, huvudvärken har börjat tränga sig på och min kropp orkar ingenting. Jag vill bara gråta ut i lugn och ro..

bilder

Hittade nåra gamla bilder på mig haha, alla är mer än ett år gamla. :)


Klicka för större


baby

Jag skulle kunna sitta här och skriva minst tvåtusen ord om mannen som är en så viktig kugge i mitt liv att jag inte skulle klara mig utan honom, men istället får det bli en bild. Då har jag åtminstone hälften sagt.


3saker ni inte visste om mig

Engelska läraren är inte här så ingen jobbar, konstigt va? Sitter och kollar kryssningar istället, och köpte precis en chokladboll. Har matte snart och sen idrott, jag dör om vi ska vara ute.

Kör en ''saker ni inte visste om mig''

1. Jag tröttnar lätt på människor, även dom jag älskar.

2. Jag får nästan alltid hem ett inpulsköp. När jag är ute på stan och inte hittar någonting, så kan jag köpa nästan vad som helst bara för att få med mig någonting hem.

3. Jag läser sällan klart en bok. Det sista kapitlet skummas på sin höjd igenom och sen är jag klar. Ibland har jag "läst ut en bok" utan att ha uppfattat slutet eftersom jag då skippat hela sista kapitlet. Det kan ha att göra med att jag ofta läser stora delar av sista kapitlet först, innan jag egentligen börjar med boken. Jag ids inte släpa mig igenom vartenda litet ord som skrivs i böckerna. Är det någon som gör det?


210410

Har sovmorgon idag, börjar 11:35. Så jag behöver inte gå upp förnst om 20 minuter, skönt. :) Nu ligger jag i sängen och funderar på vad jag ska ha på mig, tror jag tar mjukisbyxor för vi har idrott sista lektionen. Annars måste jag släpa på både väska och dataväska.

Helst av allt skulle man ju vilja kunna gå så här:


Outfit bild från i somras..


Skor

När man kan slippa uggsen och börja gå i stövlar, då längtar man tills gympaskorna åker fram, och när dom gör det så längtar man tills man kan börja med tygskorna, när man börjat med tygskorna längtar man tills man kan dra på ballerina, sen längtar man bara tills gruset försvinner så man kan börja med klackarna! Eller har jag fel?

Har suttit och kikat runt på skor i säkert en halv timme nu, det är ganska svårt att låta bli när man sitter vid datan. Finns många sidor med fina skor, men nelly har nog favoriterna. Tittade på nåra rosa och tro mig när jag säger att det var kärlek vid första ögonkastet!


När jag var blond

Jag förstår inte vad jag tänkte när jag var blond. Det kan vara fint på vissa men absolut inte på mig. Det är skönt att äntligen ha insett det..



Video

Haha titta vad jag hittade, från i somras!


Gick lite vilse i stan, lyckat. :)


En till misslyckad video haha. Det gick bra för oss.. :p


RSS 2.0