♥♥

Jag hoppas du får fira din 18års dag där uppe i himlen gubben

♥ vi tänker på dig ♥


30juni

Godmorgon!

Usch vilket tråkigt väder att vakna upp till, det som var så fint igår. Men till helgen skulle det vara jättebra väder, vi får hoppas att det stämmer.

Just nu ligger jag fortfarande i sängen och funderar på att göra det en stund till, sen måste jag ner och titta till bror sen ut med hunden. Håller på och laddar ner en film så ska väl kolla på den sen också.

Nej nu ska jag ligga här och lata mig :D Hörs sen, pussiluss!



godnatt

Nu ska jag sova, 22:40 haha. Är inte särkillt trött men har inget bättre för mig ändå så tänkte lägga mig i sängen och svara på en del sms jag fått under dagen och inte svarat på än. Uuu det ska regna imorgon hörde jag, jag tänker inte åka någonstanns om det regnar! Skulle åkt idag men min bror är så sjuk att jag inte vågar lämna honom ensam hemma så jag ska passa honom. Så åker på kvällen isåfall.. Just nu vill jag aldrig åka härifrån, börjar vänja mig vid tanken att vara ensam hela dagarna. Har iförsig bara varit här sen igår kväll så så ensam har jag kanske inte varit.. Nä sova var det.. Ska bara springa ner och borsta tänderna. :) Godnatt!

linnen från cubus

Söta sommar linnen..


99 kronor på cubus
(vet att jag överdrev med hjärtarna)


plopp vs center

Jag tror inte jag är den enda som har funderat på skillnaden mellan Plopp och Center. Det är samma tillverkare, samma utseende (inte förpackningen) och samma smak. Vad är skillnaden egentligen? På ploppförpackningen står det "Toffeefylld mjölkchoklad" och på center står det "Mjölkchoklad med toffeefyllning", och det låter ju skrämmande likt. Jag föredrar Plopp, men jag vet inte varför. Det smakar ju likadant som Center..


<3

Älskade lilla storebror..


klänningar



Söta, enkla och billiga. HM 99kronor!


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Så här vill jag spendera resten av mitt liv... ♥
Lycka. Ibland önskar man att man hade kunnat frysa tiden, så att vissa stunder kunde vara för evigt.




solsolsol

Fint väder vi har, det är dock alldeles för varmt för mig. Jag har suttit ute en stund men får springa in med jämna mellanrum för att inte dö i värmen. Ikväll när solen försvunnit ska jag sitta ute och läsa, som igår. Jättemysigt. Hade tänkt åka till älsklingen idag men jag orkar verkligen inte sitta på ett tåg i två timmar så jag åker imorgon istället tror jag. Eller vi får se, jag saknar honom massa, fast vi träffades senast igår :(

Jag hade ett jätteäckligt kryp på mig på ryggen, det kliades så kliade jag och den ramlade ner i min säng, usch! Slog ihjäl den med en hårborste och skrek bara pyttelite. Cred!


enköping

Har inte haft tid att uppdatera här, måste skärpa mig. :p Åkte hem med älskling igår till honom efter att ha spenderat helgen tillsammans hos pappa. Sen idag åkte hem ut till landet till mamma. Får se hur länge jag överlever här.. Funderar på att åka iväg redan imorgon men jag har lovat mamma att stanna ett par dagar.

Åkte till mammas jobb direkt från älskling och var där en timme tills hon slutade, sen åkte vi hem och bytte bil och for iväg och besiktade Mikaels bil. Gick sådär. Sen åkte vi vidare till stan där jag fick med mig en bikini och ett par solglasögon. Köpte hårfärg på coop efter det så nu är jag orange hårig. :) Ska bleka en gång till imorgon sen färga så det blir nog bra tillslut. Orkar inte bry mig särskillt mycket, bara jag slipper det svarta.


Nu ska jag ut och ringa lite. :) PUSS


hm top


Ingen kan ha missat dom här söta topparna men jag tänker skriva det här ändå.
149 kronor på HM, finns även i lila!


midsommar

Godmorgon!

Idag är det midsommar, trevligt! Vädret verkar vara på våran sida idag också.

Jag ligger i sängen fortfarande (okej klockan är bara halv 10..), men jag tänkte gå upp och duscha nu. Har lite planer på att åka upp till centrum en snabbis men jag tror inte jag orkar det. Det känns plöttsligt inte lika viktigt som igår haha.
Har pappas data så jag har inga bilder.. Tråkigt. :( Nej duschar var det..

mobilladdare på cykeln


Nokia lanserar en mobilladdare för cyklister.


Den fungerar med hjälp av en dynamo som gör att det går att ladda telefonen när du trampar. Den finnas att köpa innan året är slut..
Synd att man varken har nokia eller cyklel, hade varit kul att testa. ;)


i'm back

Som ni kanske har märkt så har jag lagt min blogg åt sidan. Kärleken är prioriterad. Ville mest bara säga att jag lever. Livet är underbart. Imorgon är det midsommar och det kommer firas med familj (ooj) och pojkvän.

Jag funderar på att gå upp och ta en cigg? Har inte rökt på 6 månader så det vorre ju rätt dumt. Får överväga saken..


22/06-10

Titta.. detta köpte vi idag. Spännandes..


Köpte även cola, hundgodis och en varsin parfym. :)
Bilden på min parfym ville inte in..
Hälften av alla bilder jag tagit idag försvann.. Knas!
Nu ska jag lägga mig och sova, ska till stan med mamma imorgon sen hem till älskling. :) PUSS


kan du stoppa mig?

Min nya favorit låt..


Okej kanske inte riktigt.. Men den är fan bra det får ni erkänna.


hemma

Har varit hos älskling sen i tisdags (förra tisdagen, dah) och nu har jag kommit hem, snyft det känns helt ensamt.

Har varit iväg lite med bror, till bland annat till ikea och rusta för att kolla efter en makaronvattenuthällarsak. Men hittade ingen såklart. Har sett blåa och gröna men jag vill ha en rosa. Menmen..

Har haft fönstret öppet så nu har jag fyra flugor som flyger omkring här, trevligt med lite sällskap.. Nej nu ska jag ut i garaget och mecka :)


180610

Nu är jag tillbaka på hemmaplan, fast bara för en stund. När älskling åkte till jobbet imorse bestämde jag mig för att åka hem för det var ett tag sen jag var hemma nu. Så nu sitter jag här och äter champinjoner, försöker få i mig lite godis också men det går verkligen inte, vad har hänt med mig?..

Ska strax försöka hitta något varmare att ta på mig och kolla när bussen går. Borde egentligen åka nu men det spöregnar verkligen och jag är rädd att det ska börja åska. :(

Vad har hänt sen jag skrev sist? Har varit hos Christian hela veckan och igår var jag iväg en stund och åt med syster, mer har jag inte gjort haha. Jo jag har förlovat mig.

hm..

Idag kom mitt acceskort, jag har aldrig åkt med sånt förut så det ska bli spännandes läskigt.
Ska strax åka ut till Enköping och ta tåget till centralen å sen åka till christian. Har inte sminkat mig eller gjort mig iordning nånting så ser ut som ett spöke ungefär. :) Hoppas inte att jag ger någon en hjärtattack.. Ska iallafall ta av mig mjukisbyxorna och byta om till något annat..


hjälp.. haha


godnatt

Har precis vaknat efter att ha sovit i två timmar. Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg eftersom jag inte uppdaterat på så länge. I helgen var jag som sagt hundvakt med älsklingen och det va jättemysigt. I söndags kväll när han åkte hem så åkte jag hem till mamma, ville inte behöva sova själv. Så nu är jag här, imorgon kanske jag åker till Christian men det återstår att se, jag är jätteförkyld och en massa annat så orkar inte gå upp från sängen. Har haft en riktigt jobbig dag idag, det är bland annat därför jag inte har orkat svara på någons sms.. Så förlåt för det.

Nu ska jag fortsätta sova så jag kanske vaknar frisk imorgon, man kan ju hoppas iallafall.


naw..


..

Visst är det bra att fundera, prata och älta, men bara till en viss gräns..


hihihiihihiihihiihihihihihihi

Godmorgon! :)

Har precis vart ute med Nova och fyfan va kallt det är ute. Blåser å har sig. Har precis fått Christan att vakna, det tog sin tid. :) Nu ska jag leka, PUSS

natur

Sitter här i min ensamhet och dricker en naturdiet som jag köpte på pressbyrån tidigare. Har precis varit ute med Nova och nu håller jag på och laddar ner film. Om några timmar kommer älskling hit så det ska bli mysigt. Funderar på att lägga lakarn i sängen, eller ska jag vänta och låta honom göra det kanske?



Tog en outfit bild för en stund sen men kom på att jag inte har någon sladd till kameran.

Jag hatar det här vädret, det känns verkligen inte som sommarlov.


godnatt

Nuuu är jag klar med allting och redo för att sova. Packningen tog bara fyra dagar.. Börjar halv 10 imorgon men kommer vara där redan vid 9. Sen är avslutningen till halv 11 ungefär. Sen åker jag till syster som åker bort och sen kommer älskling dit lite senare och är hundvakt med mig i helgen. :) Kommer bli massa mysigt.
Nu ska jag sova. Nattinatt :)


älskar dig..


lush

Tänkte tipsa om Lush Shampoo som är i form utav en tvål. Dom är bra för håret och räcker länge. Upp till 60 tvättar. :)


Finns här

Jag hiiiiiiissar dessa!


Robert Gustafsson imiterar Tony Erving


babbel

Nu har jag duschat och fixat lite och ska snart måla naglarna och fixa lite mer. Ska även fortsätta min packing som jag påbörjat.. Ska bli spännandes att se när jag kommer hem igen.

Har precis valt kläder till avslutningen imorgon, det fick bli en rosa klänning. Om jag är snäll så lägger jag in bild sen. Eller så är jag dum och låter bli. Det återstår att se. :)

Men det första jag ska göra nu är att lägga ner två skolböcker i min väska så jag inte glömmer dom imorgon! Viktigtviktigt.

nytt i garderoben

Allting är från gina tricot..





Köpte även lite småsaker som naglack, magneter å lite sånt haha.
(inte från gina då såklart)


dresscode

Idag har jag på mig det här.


Linne - ginat
Shorts - ..?

Nu ska jag åka till apoteket..


skopunkten



399 kronor på skopunkten! Klacken är 12 centimeter.
Jag är kär


shoppingsugen

Godmorgon!
Vaknade klockan 7 trots att jag är ledig, det är som vanligt alltså. Dock vaknade jag för att smsen började komma in.. Måste lära mig att stänga av ljudet.

Idag klockan två ska jag åka till Christian och spendera natten där. Funderar på att åka lite tidigare och gå runt lite i stan innan. Får se hur jag gör.. Har lite saker jag måste köpa och när jag ändå har vägarna förbi liksom. ;) Måste tillexempelt få tag i en midje kjol som är helsvart. En vit klänning, ett par shorts & skor.


Är dom inte underbara? Har dock ett par svarta liknande från nelly. Dom här kommer från hm och kostar 299. :)


film

Ska lägga mig och kolla på film nu



The wedding date. Sen blir det the grudge, oh scary ;)


morr


Snodde en kokos sak från kylskåpet *busigt*
Imorgon ska jag & Jenni ut och ro båt, haha ska bli intressant att se hur det går.. Sen efter det ska jag åka till min pojke och sova där och komma hem på torsdag, på fredag är det avslutning. Ska bli skönt men samtidigt inte. Jag kommer sakna skolan, vill egentligen bara börja tvåan direkt. Har bestämt mig för att inte börja övningsköra i sommar, jag vågar inte göra syn undersökning så det är inte värt det. Får väl köra i smyg ute i skogen med min bror om han kan slita sig ifrån Jossan någon dag.. Nu kära ni ska jag ta en långdusch, ska raka benen och det tar ju sin tid. Sen efter det ska jag kolla på en film i datan som jag laddade ner tidigare idag. Ska ladda ner en skräck film också. *hoppas älskling blir stolt*. Men först dusch, pusspåre!

Varför kommer inte youtube saken upp i inlägget under?.. Knaaaas!


Beaver Nelson

Är jag jättetöntig för jag älskar den här låten? Things get shaky 'round midnight


i love sex and the city



278 kronor från Only.


Vad tänker jag på idag?

Jag tänker på människor, som tar sina egna liv. Bara tar bort den vackra gåvan som vi har fått. Och så finns det dom som älskade livet och dör. Är det inte orättvist, att dom som vill dö lever och dom som vill leva ska dö..? Livet är orättvist. Men om det nu finns en gud, vart är han vid sånna tillfällen? Om han finns, varför skulle han ens låta sådana här tradgedier hända..? Det är helt sjukt..


skojar ni?

Äter ni på riktigt inte ketchup på pannkaka? Vad äter ni på pannkakor då istället? :o För jag äter det på pannkakor, och allt annat. Ketchup i mitt hjärta föralltid <3


jag har valt det själv

Pappa köpte pizza idag. Tack och lov gick det inte att äta. Jag tog många tuggor i munnen, och sen låstades jag dricka ur en mugg men så spottade jag ut allt. Dock har jag ätit säkert 2-3 tuggor. Typiskt, men jag var nervös att han skulle upptäcka vad jag gjorde. Mycket kan jag prata mig ur, och jag skulle säkert kunna ljuga ihop en passande historia om hur det kommer sig att all min pizza ligger halvt tuggad i muggen, men jag kände inte för att utmana ödet. Nu önskar jag att han kan gå någon annanstans så jag kan spy upp det jag faktiskt åt. Jag menar, nu har han ju sett mig äta. Tack och adjöss..

underkläder

Köpte bhar och trosor för nåra dagar sen som jag lovade Sabina att lägga upp bild på. Så här är dom.


Allting från Lindex, bh 99kronor styck, trosorna 60 kronor. :)


långklänning

Godmorgon! Börjar sent idag så jag ska strax börja göra mig iordning lite smått.

Jag har tänkt på en sak.. I söndags när jag stog och väntade på tunnelbanan såg jag en tjej med en långklänning, ni vet den randiga från gina tricot? Och dom senaste dagarna har jag läst på en hel del bloggar att dom ''äntligen'' har hittat den perfekta långklänningen.

Är det någon som tycker att dom här klänningarna är fina på riktigt? Eller köper man dom bara för att det är det som är inne nu? Jag skulle aldrig ens testa en sån här klänning.


du var killen som fick hela världen att le

Älskade lilla robert.. :( Har inte lyssnat på den här låten på över ett år, har inte velat lyssna. Men nu hittade jag den på youtube och redan innan niklas börjat sjunga så föll tårarna.. saknar dig gubben!


070610

Va på rätt dåligt humör nyss men lilla Jenni kom in och pussade lite på mig så nu är jag lite glad igen. Är dock sjuuukt irriterad på min lärare som inte lägger upp resultat på skol sidan och inte mailar mig om jag ska komma om jag inte är klar. Hur ska jag veta om jag är klar liksom? Hon svarar mig inte ens. Åh. Ska skicka ett till mail nu och hon ska fan svara.

Sitter och pratar med min kära barndomsvän som jag inte träffat sen förra sommaren innan jag flyttade. Så vi ska träffas nästa vecka medans jag ändå är i bro. Har massa att träffa den veckan vet inte hur jag ska hinna med det haha. :D Men det kommer bli mys.

Förövrigt så är jag väldigt mobillös förtillfället, eller ja jag kommer vara det tills någon får lust att köpa en ny till mig..


På båten i somras, miss you big time!


bubbel

Det har varit en GRYM vecka än så länge. ;)

Tänkte börja packa ihop lite grejer som jag vet att jag inte kommer använda dom närmsta dagarna, kläder då vill säga. Vet att det bara är måndag men annars kommer det sluta som vanligt att jag gör det kvällen innan och nu ska jag inte hem på nåra veckor så jag vill inte glömma någonting haha. Ska ju vara hundvakt hos syster en vecka sen ska jag till min kära mamma. Kommer hem till midsommar men lär försvinna lika snabbt.

 Nu ska jag tydligen ''gogo'' å äta. :)


Reklamen med de sjungande tårna

Tio små tår sträcker ut sig, öppnar ögon och mun och börjar sjunga "Fötterna demonsterar". Inte nog med att blotta tanken på att mina tår skulle ha ansikten gör mig illa till mods, dessutom är dom arga och sjunger! Seriöst, jag blir skiträdd!

värd skoldag

Gud vilken nödvändig dag. :) Vi skulle inte ha några lektioner idag utan vi skulle bara fika med klassen och två lärare. Klockan 11:45 skulle vi göra det. Så jag och Jenni är där till 11:30. Efter en kvart får vi veta att vi inte ska börja förns efter en timme. Kul att sitta där i mer än en timme och vänta på att få en bulle typ? Så vi sjukanmälde oss och åkte hem och åt tårta. :) Nu har jag precis duschat så tänkte sitta här och kika runt lite. HM har 50% på massa kläder men jag hittade ingenting, lika bra det.

Det känns som att den här veckan kommer gå jättefort, hoppas verkligen det. :) I helgen ska jag och älskling vara hundvakt åt min syster, så vi ska vara hos henne medans hon är i skövde. Ska passa marsvinen och kaninen också haha, är livrädd för allihopa. Sen kommer jag vara kvar där tills hon kommer hem efter typ en vecka. Skönt.


Nu ska jag ringa den här filuren och se vad han sysslar med för bus idag. :)


godnatt

Trööött. Kom nyss hem från Christian, shit va kallt det är ute. Tycker det är kallare på kvällarna nu än det va för nåra veckor sen. Igår va vi till hans gamla skola och låg i en stor gunga där och fyy vad kallt. Man vill ju nästan inte gå ut.

Jag har precis tagit bort smink och nu ligger jag i sängen och försöker bli lite varm med hjälp av datan mot benen. :p Ska sova nu direkt hade jag tänkt. Om jag orkar gå och släcka lampan.. Det är det man har pojkvän till men jag måste ju sova ensam i natt, buhu. :(

Emilie lottar ut en till design nu, inte länge sen hon gjorde det sist. Men gå in och kika här. :)

Säger godnatt nu.. <3


åh

Godmorgon!
Vaknade upp och var rätt glad (haha vad har jag drömt tro?) gick upp direkt och tog en snabbdusch. Nu sitter jag i soffan och låter mitt hår självtorka vilket händer väldigt sällan. Hade tänkt gå ut och sätta mig i solen med en glass men solen försvan precis så det blir nog inget med det.

Kanske följer med till min kusin idag klockan 2 som tar studenten idag. Ska inte med på studenten men kanske hem till dom efter och fika. Har dock inte bestämt mig än hur jag ska göra. Blir längre för mig att åka sen när jag ska hem till Christian. Två timmar räcker liksom. :p Tror jag skiteri. Uss va jag inte är sugen på att göra nånting idag. Vill egentligen bara ligga inne i sängen hela dagen, hela helgen helst. En vecka till sommarlov.. Tänker åka till mamma veckan efter och typ dö lite. Synd att martin inte köpte en impreza ;) grr! Där förlorade han mig lite liksom.. Okej jag bara svamlar nu.


onödigt inlägg

Aaaaaj mitt huvud. :( Har dunkande (bultande?) huvudvärk. Har inte druckit eller ätit nånting sen klockan 3 igår så det är väl därför. (okej jag har ätit en glass idag). Satt ute i solen en stund med bror nyss men gick precis in. Är hos min syster, kom hit vid 2. Lämnade min älskling halv 1 när han åkte till jobbet :( Eller var det han som lämnade mig? Hm.. Ska iallafall tillbaka dit imorgon som tur :D Klockan 6 kommer mamma, då ska vi ner till pizzerian och äta. Nu ska jag lägga mig i sängen och vila bort min huvudvärk..

020610

Började ju 13:10 idag, runt 13:30 slutade vi. Värt att ens komma dit. :) Men det va skönt, pappa kom och hämtade mig & Jenni så åkte vi och köpte mc mat. Nu har jag precis duschat. Halv 6 ska jag åka till centrum och kolla efter nånting till mamma som fyller år på fredag. Sen åker jag vidare till mr c ;) rawr!
Ska väl packa ihop mig nu så jag inte glömmer något. :) Kommer hem på söndag igen, får se om jag uppdaterar något. Ha det bra, pösspöss!

godmorgon

Gick upp lite tidigare idag så nu är jag klar och ska gå till bussen om 50 minuter.

Dresscode

Linne - fått av s
Leggings - nelly




dagens knark



Känner han som sjunger såklart, dööh!


klar :)

Åååh jag är klar med både bokanalysen och sagan. Båda på engelska. Min saga är grym haha. Den handlar om två får. Nu ska jag bara ligga här och njuta av att jag börjar 13:10 imorgon och är ledig på torsdag och fredag. Så skönt att vara klar med allting. Nu har vi bara matte lektionerna och frisören.

Imorgon fyller bonusmamma år, hinner hem och ge henne paket innan jag åker till Christian för han slutar jobbet typ 8 tror jag. Och jag slutar 3 :) Sen på fredag ska jag på min kusins student..

Nu ska jag maila in mina grejer sen ska jag även maila min datakunskaps lärare som lovade att hon skulle lägga in mitt resultat på ett prov för flera veckor sen men hon har fortfarande inte gjort det. Börjar bli lite smått irriterad.. Typ såhär:


plugga

Nu är mina speglar uppe. :)
bilden är tagen helt snett, speglarna sitter inte så snett jag lovar..


(ignorera hur stökigt det är)

Nu ska jag sätta igång och hårdplugga hela kvällen. Har laddat med godis & vatten.


Så vi hörs när jag är klar..


dresscode

I't emilia bitch! Nej jag skoja :( Förföljer Amir för mycket om dagarna..


Det här har jag på mig idag..


Linne metal mulisha från fuckyeah.se
Jeans tigths från gina
Svart linne under från gina


godmorgon

Godmorgon!

Lyckades gå upp klockan 8, eller tre minuter över. Och nu är jag klar. :) Så sitter i stortsett bara och väntar på att gå till bussen. Men först ska jag gå upp och ge pengar till pappa, ni vet han är så fattig och jag är så rik så jag tänkte dela med mig lite av min förmögenhet till min stackars lilla far! <3 Naaw..

Det verkar vara rätt kallt ute idag, ingen sol och det blåser massa. vill nästan köra på jacka men då blir det väl för varmt senare.


Nej springa nu.. PÖSS


RSS 2.0