mjao

Har legat ute i solen och brännt mig. Shit vad det tar när man ligger i polen. Har solexem över hela benen också. :( Ska kanske åka till kista med mamma lite senare, så jag måste synda mig med packningen nu. Se till så allt är med å så. Jaja, måste kila nu, tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg.


åh

Jag blir helt galen av att bara sitta här vad är det för fel liksom? Jag vet inte vad man gör hemma en lördagskväll. Jag har spring i benen och går snart i taket. Vad är fel jag måste ut varför kan man inte bara vara hemma och chilla?


hihi

Har packat hela kvällen, åker till mallorca den 18nde med älskling och jag är hos honom tills dess så det var min sista (och första) packdag. :) Har säkert glömt miljoner saker men har ju som sagt en vecka på mig att komma på det. Var iallafall och köpte tandborste duschtvål och solspray sak idag. :)

Åker antagligen till älskling imorgon när han kommer hem från öland, ååh va jag har saknat den muppen. Och på måndag åker vi och hämtar våra förlovningsringar som är klara, wiiie! :)

Lär inte bli mycket någon uppdatering efter imorgon eftersom jag åker till Christian och är där tills vi åker till mallorca, och ja, sen är vi ju där i två veckor.


love you big time..


tips

8 SÄTT ATT VARDAGSMOTIONERA:
  • Ta trapporna istället för hissen/rulltrappan
  • Gå av bussen hållplatsen tidigare
  • Samla inte en hög soppåsar vid dörren - gå ut med den såfort den är full!
  • Cykla eller promenera till jobb/skola
  • Ta inga genvägar, ta den längre vägen istället!
  • Spela fotboll istället för att se det på TV
  • Gå ifrån datorn/tv'n var 30e minut och rör på dig
  • Ta en promenad med väninnorna istället för att prata i soffan


8 SÄTT ATT ÄTA BÄTTRE:
  • Dippa grönsaker istället för chips
  • Köp fullkornsprodukter
  • Fyll på med mer grönsaker istället för mer mat
  • Testa keso med hackade äpplen, kanel och nötter istället för feta mellanmål
  • Skippa friterad mat på restauranger (eller skippa restauranger och lär dig laga mat)
  • Byt feta mejeriprodukter till lättare varianter
  • Testa yoghurtglass istället för gräddglass
  • Ät på en mindre tallrik - då ser det ut som du har mer på tallriken!

bigger




I was a player when I was little
but now I'm bigger I'm bigger
A heart-breaker when I was little
but now I'm bigger I'm bigger


<3

Jag önskar att det fanns telefon i himlen, så jag kunde ringa till dig och höra
din röst. Jag tänker på dig idag, men det är inget nytt. Tänkte på dig
igår och dagen innan det. Jag tänker på dig i stillhet, säger ofta ditt
namn. Allt jag har är minnen och bilder i en ram.

dagens köp


Korgar, eller jag tycker dom är mer som krukor. 15kronor styck på nisses


Skor från skopunkten, 149/199 kronor

piercing från guldfynd, 90kronor

Gårdagensköp

Klänning 149kronor, ginatricot

Tunika, 149kronor ginat

Bikiniöverdel 99kronor, gina


morr!

Fy va sur jag är nu! Hela natten har kaninjäveln hoppat upp i min säng och attakerat mitt ansikte! Och han har försökt gräva i golvet och väsnats som fan. Och inte nog med det, han bet precis av min mobilladdare! Hade inte gjort så mycket om jag haft en normal mobil med en normal laddare men nu har jag en jävla lg. Jävla fittkanin! Hade inte elin tyckt om honom så mycket hade jag låtit simba äta upp honom..

Nu iallfall ska jag strax åka iväg till västerås och inhandla skor. Pusspuss


armband

Orkar inte ta kort på kläderna just nu för jag orkar inte hålla på och lägga in allt på mammas data och skicka över till min osv. Hittade dom här fina armbanden när jag var inne på ginas hemsida nyss..



149 kronor


119 kronor


179 kronor


godag

Hej!
Det var ett tag sen jag uppdaterade, tänkte mest bara säga att jag lever och att uppdaterikngen kommer bli lite bättre nu.
Har precis kommit hem till syster från jakobsberg centrum, fick med mig en klänning en tunika och en bikiniöverdel. Och en klänning till mamma. Nu ska jag sätta igång och diska, sen vid halv 6 kommer mamma och hämtar mig och syster + alla djuren så åker vi hem dit. Älskling åkte till öland imorse och är borta till på söndag, han övergav mig (okej han frågade om jag ville följa med och det ville jag inte), men ändå. :) Jaja, det är nyttigt att vara ifrån varandra lite också.
Försökte hitta bilder på kläderna jag köpte på internet men dom fanns inte, så får ta kort sen när jag kommer hem. Så blir en till uppdatering då (kolla jag har redan bättrat mig haha)

Diska var det..

2juli

Godmorgon!
Usch har drömt en jätteläskig mardröm inatt :( Går inte att förklara den, var som tagen ur en skräckfilm. Sen vaknade jag till lite och sen när jag somnade igen började jag drömma om tvestjärtar och efter en timme vaknade jag av att jag skrek, haha.

Sitter och kollar på barnkanalen på tv, snobben. :) Syster är påväg hit så jag ska klippa henne och kanske mig själv, har inte bestämt mig än. Sen lite senare åker jag till min älskling och är där till nångång nästa vecka, så kommer inte kunna uppdatera men får kanske in någon inlägg under dagen.



Min fina teckning..


.

vart vi än går så är det ändå samma himmel, samma jävla värld..
hm.. mina känslor är inte på plats just nu, skulle kanske behöva vara ensam..


ernst

Äntligen har Sommar med Ernst börjat igen! :) Han är så mysig och hittar alltid på massor med roliga saker. Han kan verkligen det där med inredning och mysfaktorer. Verkligen ett underbart program. Det bästa är att han alltid lagar så (vad det ser ut som) god och enkel mat i slutet av programmen. Ååh!

 


cubus

Hittade lite fler söta tshirtar från cubus..


99 kronor.


tjuhu

Ligger i sängen hos min syster nu faktiskt, åkte hit imorse när älskling åkte till jobbet. Så jag åker hem till mamma lite senare och spenderar natten där, och imorgon ska jag klippa min syster. :)

Vi har varit och köpt munkar och smällt i oss dom. Köpte sånna där finus matlådor också så vi får någon mat i oss. :) Har saknar dom haha..

Nu måste jag diskutera lite saker med elin.. puss


RSS 2.0